drejervej dragen

Hvad er Den Røde Drage?

Den Røde Drage er en campingvogn og et omrejsende kulturværksted for børn. Et rum for børn med samvær og aktiviteter omkring historier af enhver art, billedværksteder, børnebøger, dukke- og børneteater. Dragen besøger fast kvindekrisecentre i København og Rigshospitalets patienthave.

Den Røde Drage kan inviteres til en aftalt periode ift. en særlig gruppe børn, et boligområde eller en institution, som måtte have et særligt behov. Dog kun inden for det storkøbenhavnske område. Aktiviteterne foregår i og omkring dragen, hvorfor kun et begrænset antal børn kan deltage.

Den Røde Drages tilhørsforhold og dragepassere

Den røde Drage hører til Kirkens Korshær Drejervej og er etableret i samarbejde med Heksen børne-og dukketeater, Hillerødgade 85, 2200 København N.

Projektleder/dragepasser er Janne Kjærsgaard/Heksen børne- og dukketeaterværksted, også kendt fra Den Blå Heks på Rigshospitalet, teaterprojekter og forestillinger på biblioteker m.m. De øvrige dragepassere involveres, når særlige aktiviteter kræver særlige talenter. Personale ved de involverede institutioner medvirker som dragepassere efter aftale.

Den irske kunstner Olga Reilly har malet den flotte røde drage på vognen og dragepasserne har stået for indretning og maling af den indre vogn.

Kontakt

Er du interesseret i et nærmere samarbejde med Den Røde Drage, eller ønsker du yderligere oplysninger om projektet, så kontakt venligst Hanne Okwera, leder af Kirkens Korshær Drejervej på tlf. 35 81 28 80 eller Janne Kjærsgaard fra Heksen børne- og dukketeaterværksted på tlf. 23 29 29 94 eller mail heks5@yahoo.dk.