raadgivning

Samtale

I vores åbningstid fra kl. 9–15 tager vi imod mennesker, der har brug for rådgivning og samtale. Det kan f.eks. være rådgivning ang. en stram økonomi og afvikling af en opslidende gæld. Eller det kan være en samtale om den vanskelige situation, der kan opstå i forbindelse med skilsmisse.

Ønsker du et rådgivningsmøde kan du ringe på tlf. 35 81 28 80. Så er du sikker på, at du ikke skal vente på en at tale med.

Netværk

Der har på Kirkens Korshær Drejervej i mange år været tradition for forskellige netværk for kvinder.

Netværkene er dannet efter, hvilke behov kvinderne har og hvad der rører sig i samfundet. For tiden har vi fire netværksgrupper:

• Kvinder i alderen +40, som har en kompliceret tilværelse, og kan have et behov for at mødes med andre og så de ikke føler sig alene.
  • Kvinder med anden etnisk baggrund end dansk, hvor familierne er i opbrud og kvinderne har brug for rådgivning, undervisning og støtte til at klare sig igennem hverdagen.
  • To netværk for unge mødre og deres børn, som har brug et netværk der giver mere livsmod og hjælp til at håndtere forældreskabet.

Netværkene faciliteres af ansatte og frivillige, der kan understøtte aktiviteterne i og omkring netværkene.

Du kan kontakte os på tlf. 35 81 28 80 og høre om dine muligheder for at komme med i et af vores netværk.