hoteljens_kokken_web

Varmestuen Hotel Jens skaber et rum for samtale og samvær for nordvestkvarterets udsatte borgere.

Her kan alle komme helt uforpligtende og tale med de andre brugere, frivillige og ansatte, eller sidde i ro og mag, hvis man ønsker det.

I varmestuen kan brugerne købe kaffe, smørrebrød, havregryn m.v. og der er gratis te til alle. Fra kl. 11.30–13.30 kan man købe et sundt og nærende måltid varm mad for kun 25 kroner. Der er i varmestuen også mulighed for at brugerne kan få et bad.

I Varmestuen Hotel Jens lægges der også vægt på at få gode oplevelser sammen. Det kan f.eks. være i form af ture, spille spil, eftermiddage med sang og sommerlejre.

Om foråret, sommeren og først på efteråret kan brugerne sidde udenfor i vores gård.

Alle hverdage er der mulighed for rådgivning, samtale og hjælp til f.eks. at tage kontakt til jobcenter, socialkontor og sundhedscenter.

Se vores åbningstider i højre side.