Kommunikationsmedarbejder søges

Kirkens Korsær søger hjælp til opdatering, redigering og udvikling af hjemmeside

Chauffør søges

Kirkens Korshær vaskeri søger morgenfrisk chauffør

Syerske søges

Frivillig søges til syning og design

Bliv frivillig i Mariatjenesten og hjælp udsatte mennesker på Vesterbro

Gør det muligt for nogle af Vesterbros mest udsatte mennesker at få et pusterum fra livet på gaden over en kop kaffe og en snak

Taler du bulgarsk? Efterlønner, pensionist? Varmestue Istedgade.

Gør det muligt for udsatte mennesker at komme i bad, få rent tøj samt et pusterum fra livet på gaden over en kop kaffe, en hyggelig snak eller et slag kort.

Bliv frivillig i Paradiset – et socialt værested i Lyngby

Hjælp mennesker i en udsat livsposition med at få et pusterum. Fx. over en kop kaffe, et godt måltid mad, en hyggelig snak eller et slag kort

Du kan læse mere om mulighederne for frivilligt arbejde under de enkelte arbejdssteder ved at trykke på “find sted” i hovedmenuen. Ønsker du at være frivillig i en af vores genbrugsbutikker, så brug kortet på forsiden til at finde en butik nær dig. Har du spørgsmål kan butikspersonalet kontaktes inden for almindelig åbningstid.