Sælgere søges til kreativt salg i butik i København NV

Vi har behov for indtjening for at kunne udføre socialt arbejde. Bliv derfor en del af et større arbejdsfællesskab ved at bidrage med nogle timer i vores spændende genbrugsbutik og vær med til at hjælpe socialt udsatte.

Hjælp hjemløse migranter i Kbh. NV

Deltag i frivilligtemaet på Kompasset! Vi hjælper til daglig hjemløse migranter på mange måder. Du kan være det lyttende øre i dagshelteren, blive mentor, være rådgiver eller gå med i cykelbutikken.

Help homeless migrants in Cph NV

Join the volunteer team at Kompasset! We assist homeless migrants on a daily basis in many ways. You can be the listening ear in the dayshelter, become a mentor, be a counsellor or join the bike shop.

Bliv frivillig i mariatjenesten og hjælp udsatte mennesker på vesterbro

Gør det muligt for nogle af Vesterbros mest udsatte mennesker at få et pusterum fra livet på gaden over en kop kaffe og en snak.

Hjælp udsatte mennesker og få indhold i din hverdag

Gør det muligt for udsatte mennesker at komme i bad, få rent tøj, samt et pusterum fra livet på gaden over en kop kaffe, en hyggelig snak eller slag kort.

Rådgiver i socialt arbejde

Vi har brug for en rådgiver til mennesker, der pga udsathed ikke selv magter at tage hånd om deres situation

Butiksfrivillig på Østerbro

Vil du være en del af et hyggeligt fællesskab, samtidig med at du gør noget godt for miljøet og dem, som har allermest brug for det i Danmark?

Værestedet Fundamentet på Holmbladsgade søger frivillige

Er du over 25 år og har du lyst til at gøre en forskel for udsatte mennesker? Vi har brug for dig fra kl ca 14 – 20 fx 1 x ugentlig eller hver 14. dag.

Genbrug med mening i Vanløse

Vil du være en del af et hyggeligt fællesskab, samtidig med at du gør noget godt for miljøet og hjælper dem, som har allermest brug for det i Danmark?