Varmestuen er et værested – herberget er et handlingssted

Varmestuen er faktisk en stue. Her er tit både sofaer og lænestole, et fjernsyn, brætspil og måske en lånecomputer. Der bliver lavet mad, som kan købes for symbolske priser.

Når varmestuen er nærmeste pårørende

Kristof blev udskrevet til Natcaféen i Stengade for at dø. Hospitalet ville ikke behandle ham længere, hans cancer var for fremskreden, og under nær­meste pårørende stod ”Kirkens Korshærs Natcafé, Stengade 40”.

Kompasset viser vej for hjemløse udlændinge

Drømmen om en bedre fremtid har alle dage drevet mennesker ud i verden. Siden EU’s udvidelse i 2005 har drømmen drevet nogle øst- og centraleuropæeretil bl.a. Danmark.

Det familiestøttende arbejde skal gøre os arbejdsløse

Vi ved jo, hvor meget barndommen betyder for, hvordan resten af dit liv former sig. Så det er vigtigt, at vi sætter ind her, siger Hanne Okwera, der er konstitueret leder af Kirkens Korshærs sociale arbejde på Drejervej.