Varmestuen er et værested – herberget er et handlingssted

Varmestuen er faktisk en stue. Her er tit både sofaer og lænestole, et fjernsyn, brætspil og måske en lånecomputer. Der bliver lavet mad, som kan købes for symbolske priser.

Når varmestuen er nærmeste pårørende

Kristof blev udskrevet til Natcaféen i Stengade for at dø. Hospitalet ville ikke behandle ham længere, hans cancer var for fremskreden, og under nær­meste pårørende stod ”Kirkens Korshærs Natcafé, Stengade 40”.

Lokaludvalg inviterer til møde om stofindtagelsesrum

Amager Vest Lokaludvalg har i flere år været fortalere for oprettelsen af et stofindtagelsesrum på Sundholm. Derfor inviterede de tirsdag d. 4. februar 2020 naboer og andre interesserede tildialogmøde på Amager Fælled Skole. Af: Martin Lundager Pedersen Der har i mange år været store udfordringer med social udsathed på Sundholm, herunder stofmisbrug. Hver morgen går…

Kompasset viser vej for hjemløse udlændinge

Drømmen om en bedre fremtid har alle dage drevet mennesker ud i verden. Siden EU’s udvidelse i 2005 har drømmen drevet nogle øst- og centraleuropæeretil bl.a. Danmark.

Eva fra Spanien nyder at være frivillig i Kompasset

Navn: Eva Alder: 27 Modersmål: spansk Eva nyder at hjælpe mennesker, som har brug for det. Derfor blev hun frivillig i Kompasset. Eva kom til Danmark for seks år siden for at studere og er nu færdiguddannet kandidat i socialt arbejde. Frivilligt arbejde er ikke nyt for Eva. Siden hun blev færdiguddannet i sommeren 2018,…

Det familiestøttende arbejde skal gøre os arbejdsløse

Vi ved jo, hvor meget barndommen betyder for, hvordan resten af dit liv former sig. Så det er vigtigt, at vi sætter ind her, siger Hanne Okwera, der er konstitueret leder af Kirkens Korshærs sociale arbejde på Drejervej.