Det Sociale Vaskeri

Det Sociale Vaskeri er et vaskeri med mening. Vi fungerer både som traditionelt møntvaskeri og professionelt vaskeri, der vasker for en række virksomheder og institutioner. Vores overskud går til Kirkens Korshærs arbejde med socialt udsatte – ensomme, hjemløse, psykisk syge og misbrugere.

Vaskeriet er også en bæredygtig arbejdsplads, hvor borgere kan komme i meningsfuld jobaktivering. Her er der hjertevarme, overskud og kompetent erfaring til at hjælpe ledige ind på arbejdsmarkedet igen.

I vaskeriet er vi tre ansatte og en række frivillige. Sammen sørger vi for, at vi altid leverer kvalitetsarbejde skabt på værdier som medmenneskelighed og respekt for den enkelte.

Du er altid velkommen hos os!

Ud over at fungere som et klassisk møntvaskeri er Det Sociale Vaskeri også en bæredygtig arbejdsplads:

Vi tilbyder meningsfuld jobaktivering. Her er hjertevarme, overskud og kompetent erfaring til at hjælpe ledige ind på arbejdsmarkedet igen.

Vi samarbejder med Frederiksberg Kommune, og vores erfaring er, at folk er glade for at være hos os, og at de føler, de udvikler sig.

Praktik hos Det Sociale Vaskeri

Er du på kontanthjælp, og drømmer du om at få et job eller måske en uddannelse? Hos Det Sociale Vaskeri hjælper vi ledige borgere med at komme videre i systemet gennem praktikforløb.

Selvom du ikke har haft et arbejde i mange år, har vi masser af arbejdsopgaver, som vi kan oplære dig i. Vi behandler altid vores praktikanter med stor respekt, og vi er gode til at hygge os, imens vi arbejder.

Du er velkommen til at skrive, ringe eller besøge os til en snak om, hvad dine behov er, og hvad du drømmer om. Du kan også fortælle din sagsbehandler, at du er interesseret i at være praktikant hos os.

Vask dit tøj hos os (Priser)

Når du vasker dit tøj i vores møntvask, støtter du et godt formål. Du kan også være sikker på, at din møntvask både er miljø- og klimavenlig.
Vores priser er heldigvis yderst fair og svarer til priserne i et standard møntvaskeri. Nedenfor kan du se prisen på vask, centrifugering, tørretumbling og leje af rulle:

Priser:

• Vask (7 kg): 34 kroner
  • Vask (13 kg): 50 kroner
  • Vask (17 kg): 67 kroner
  • Sæbe: 6 kr. (lille), 9 kr. (stor) – du er også velkommen til at medbringe eget vaskemiddel.
  • Centrifuge: 5 kroner
  • Tørretumbling (pr 1,5 minut): 2 kroner
  • Rulle (pr 4 minutter): 5 kroner

Virksomhedsaftaler (Priser)

Hos Det Sociale Vaskeri er vi fuldt ud konkurrencedygtige med de etablerede vaskerier, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Den eneste forskel, du oplever, når du handler hos os, er, at vores overskud går til velgørenhed.

Ring til Marina Willems på 28 10 67 52 og få et godt tilbud på din virksomheds vaskeopgaver.

Hos Det Sociale Vaskeri sætter vi uendelig stor pris på vores frivillige, og vi er altid på udkig efter nye! Som frivillig kan du hjælpe til på mange forskellige måder afhængig af, hvad du brænder for.

Som frivillig hos os skal du ikke være bange for at tage fat, men vi tager selvfølgelig altid hensyn til din situation og kalender. Når vi arbejder sammen, er omgangstonen uformel, og vi hygger os altid i vaskeriet. At være frivillig hos os er et stort ansvar, men én ting er sikkert: du laver et stykke arbejde, som har stor betydning for andre mennesker!

Det kræver det at være frivillig

Personlige kompetencer:

• Du har stort personligt overskud og en seriøs indstilling til arbejdet
  • Empatiske evner – du skal være rummelig og robust
  • Du har et åbent sind og en god portion humor

Formelle krav:

• Du er loyal over for Kirkens Korshærs værdigrundlag
  • Du har ikke selv misbrugsproblemer inde på livet
  • Du har ikke privat omgang med brugerne
  • Du husker at du har tavshedspligt

Det tilbyder vi

Som frivillig hos os få du løbende supervision. Du modtager også en frivillig-håndbog og bliver inviteret med til arrangementer både i vaskeriet og i Kirkens Korshær.

Hvis du er interesseret i at høre mere om jobbet som frivillig, er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi mødes med henblik på at snakke om hvilken rolle og hvilke opgaver, der kunne passe godt til dig.

Ring til Marina Willems på telefon 28 10 67 52 eller skriv til: marina@kirkenskorshaer.dk.

Marina Willems