Lyngbykirkernes Suppekøkken

På Lyngby Lokal St. har vi indrettet et suppekøkken i det gamle stationshus. Rummet er lille, men humøret højt. Her plads til alle, som har brug for en snak og en skål suppe. Hos os er der plads til alle, som giver plads til andre.
Der kommer flere forskellige mennesker i Suppekøkkenet, men mange har enten problemer med hjemløshed, misbrug, ensomhed og/eller psykiske problemer.

Kongens Lyngby Provsti står bag initiativet og økonomien. Kirkens Korshær står for organiseringen. Suppekøkkenet er på omkring 20 kvadratmeter med små hyggelige caféborde og med siddepladser til 18 gæster.

Suppekøkkenet er et værested for nødstedte mennesker, der har brug for varme og omsorg. Målgruppen er ensomme, misbrugere, hjemløse, psykisk syge m.v.

I suppekøkkenet kan man få tid til sig selv, en snak med vores frivillige eller de andre gæster.

Der kan købes suppe og man kan få kaffe og brød med syltetøj til små penge.

Vi tager imod alle, som giver plads til andre.

Vi har altid brug for frivillige, som har lyst til at være en del af vores team som aktuelt er på 34 frivillige. Tre dage om ugen serverer vi suppe m.m. og skaber rum for samtale og en god atmosfære for vores besøgende.

Som frivillig er det derfor vigtigt, at du er god til at lytte og rumme menneskers forskellighed, men det er også vigtigt, at du klart kan sige fra.

Vi ser gerne at frivillige kan tage 1-2 vagter om måneden. Vagterne ligger fra kl. 16-20 og køkkenet er åbent fast hver tirsdag, torsdag og søndag, hele året.

Vi er altid to og ofte tre på vagt. Som ny vil du dog det første stykke tid altid være på vagt med suppekøkkenets leder, så du er godt klædt på til arbejdet.

Har du lyst til at være en del af fællesskabet, så kontakt os endelig. Så tager vi en snak.

Kurt Gullits Rasmussen
Tlf: +45  28 77 93 68