Morgencaféen – YouPeople


Morgencaféen YouPeople

YouPeople er en morgencafé for hjemløse. Her kan alle komme indenfor og få morgenmad, en varm kop kaffe eller the og et lille hvil, før dagen for alvor starter.

Samtidig fungerer YouPeople som et sted, hvor byens udsatte kan komme, når natherbergerne lukker. På den måde binder Morgencaféen de forskellige tilbud, der retter sig mod hjemløse, sammen – noget, der ellers hidtil har manglet i det Københavnske bybillede!

Målgruppe

Hos YouPeople er alle hjemløse og særligt sårbare velkomne.

Tilbud

Vi serverer et solidt morgenmåltid samt kaffe og the til alle, der har brug for det.

Vi fungerer også som en slags ’henvisnings-service’, hvor vi sørger for at hjælpe vores besøgende med de udfordringer, de står over for. Det kunne eksempelvis være hjælp til at tyde dokumenter fra det offentlige eller til at finde et sted, hvor man kan få noget varmt tøj til vinteren.

Bliv frivillig

YouPeople’s arbejde til fordel for nogle af Københavns mest udsatte mennesker afhænger af, om vi kan få frivillige kræfter til at hjælpe os – hvis ikke vi har nogen frivillige, så kan vi ikke slå dørene op for vores brugere! For langt de fleste af vores brugere vil gaden være det eneste alternativ, da de fleste varmestuer først åbner flere timer efter, at natherbergerne lukker.

Hvis du vil vide mere og være en del af teamet, så meld dig ind i vores frivilliggruppe på Facebook, ’YouPeople Volunteers’:

https://www.facebook.com/groups/www.kirkenskorshaer.dk

Vi er mindst én ansvarlig og 2-3 frivillige på hver vagt. Her står man for at forberede og servere morgenmad, kaffe og the til de besøgende. Vagterne går fra 7-11.00 og vi har åbent mandag-lørdag.

Aktiviteter

Morgenmad, varme drikke og hygge fra 7-10.00 alle dage undtagen søndag.

Medarbejdere

Daglige ledere:

Tine Pil Østberg
Tlf: 26271731

Aicha Lind
Tlf. 30 56 84 41

Mail: youpeople@kirkenskorshaer.dk


Tilmeld vores nyhedsbrev

Få besked om vores kommende events, ledige frivillige jobs og anden relevant information.