Sekretariat København

Om sekretariatet

Sekretariatet i København har lokaler i etagen ovenover natherberget Natcafeen ud til Folkets Park på Nørrebro.

Vi er et lille sekretariat med en regionschef for Storkøbenhavn & Bornholm, to kommunikationsmedarbejdere (hvoraf den ene har ansvar for kommunikation og events, og den anden arbejder med ekstern, skriftlig kommunikation), en fundraiser samt en business controller, som er delt mellem sekretariatet og fælleskontoret på Nikolaj Plads.

Sekretariatet laver understøttende arbejde for de mange sociale arbejdssteder i hele Storkøbenhavn, herunder fundraising, administrativt arbejde, sparring og vejledning ved udfordringer på arbejdsstederne, som kan være svære at løse lokalt.

Har du spørgsmål vedrørende Kirkens Korshærs sociale arbejde i København, måske en god idé til noget, vi bør kaste blikket mod, eller ønsker du at bidrage på den ene eller den anden måde, skal du være velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Kontaktinfo kan findes i bjælken til højre eller under fanen ‘medarbejdere’.

Winnie Berndtson

Regionschef for Kirkens Korshær