Sekretariat København

Om sekretariatet

Sekretariatet i København ligger ovenpå varmestuen Natcafeen, ud til Folkets Park på Nørrebro.

Vi er et lille sekretariat med en regionschef for Storkøbenhavn & Bornholm, en kommunikationsmedarbejder og en business controller som er delt mellem sekretariatet og fælleskontoret på Nikolaj Plads.

Sekretariatet laver understøttende arbejde for de mange sociale arbejdssteder i hele Storkøbenhavn, herunder fundraising aktiviteter, administrativt arbejde, sparring og vejledning ved udfordringer på arbejdsstederne, som kan være svære at løse lokalt.

Har du spørgsmål vedrørende Kirkens Korshærs sociale arbejde i København, måske en god idé til noget vi bør kaste blikket mod eller ønsker du at bidrage på den ene eller den anden måde, skal du være velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Kontaktinfo kan findes i bjælken til højre eller under fanen ‘medarbejdere’.

Winnie Berndtson

Regionschef for Kirkens Korshær